WÉÉR EEN NIEUWSBRIEVENSYSTEEM?

Nieuwsbrievensystemen vind je in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing!? Om meerdere redenen. Enkele leggen we hieronder kort uit, maar kom gerust eens koffie drinken, dan vertellen we je er meer over!

Gepersonaliseerd systeem

Wij werken met een systeem dat ervoor zorgt dat jij het maximale uit jouw nieuwsbrieven kan halen. Je kan er hele e-mailcampagnes in maken en op een gebruiksvriendelijke manier ontwerp, schrijf en verzend je jouw nieuwsbrieven. Maar dat is eigenlijk nog maar het begin…

Meten is weten!

De data die je uit ons systeem haalt is waardevol en gaat veel verder dan het percentage dat jouw nieuwsbrief heeft geopend. Wie precies heeft jouw nieuwsbrief geopend? Op welke link heeft diegene geklikt? Die gegevens maken onderdeel uit van jouw marketingplan. Meten is weten!

De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos

Wat dacht je van het toevoegen van een filmpje? Het automatisch laten versturen van felicitaties bij verjaardagen? Een hele campagne op zichzelf laten draaien? Wees gerust, tijdens een twee uur durende training vertellen we je er alles over en laten we je zien hoe het moet. Hoort er allemaal bij.

Of heb je geen advies nodig en wil je enkel ons systeem gebruiken?

Als specialisten op dit gebied kijken we graag met je mee! Als je wilt, controleren wij nog even of alles er goed uitziet en of de links werken. Of we adviseren jou op basis van de succesverhalen van onze klanten, zodat jij het wiel niet opnieuw uit hoeft te vinden. We kunnen ons ook voorstellen dat je liever zélf dingen uitprobeert, gewoon met een degelijk nieuwsbrievensysteem dat ‘gewoon’ werkt! Ook dat kan sinds kort bij ons met pakket LITE!

Persoonlijk contact

Wij zijn onze klanten dankbaar. Daarom houden we altijd contact. Waar kunnen we verbeteren? Hoe vind je het zelf gaan? We lopen door jouw statistieken heen, geven tips en advies en luisteren naar jouw bevindingen. En daar krijg je geen extra factuur voor. Dat maakt ons bedrijf uniek.

ONZE PAKKETTEN

Ben je benieuwd hoe ons nieuwsbrievensysteem werkt en wil je het een keer proberen?

Laat ons gerust even weten wat jouw wensen zijn en dan koppelen wij jou aan één van onze partners. 🙂

PARTNER WORDEN?

That’s Marketing! heeft een supergaaf nieuwsbrievensysteem! Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook precies hoe we dit op de markt moeten zetten.

Ambitieus als wij zijn, willen wij heel Nederland hiermee veroveren. En omdat we maar op één plek tegelijk kunnen zijn, hebben wij jou daarvoor nodig!

Iets voor jou? Dan kom ik graag eens op de koffie!

Meer informatie over het Partner Programma

Zin in een bak koffie?

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN BAK KOFFIE MET ONS DOEN?