WÉÉR EEN NIEUWSBRIEVENSYSTEEM?

That’s Mail! staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Hiermee ontwerp, schrijf en manage jij jouw nieuwsbrieven erg eenvoudig. Mocht het toch niet helemaal lukken, dan staat ons deskundige supportteam klaar voor je. En aangezien ons systeem Nederlands is, voldoe je ook direct aan de Europese Privacywetgeving (AVG).

Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing!

Eindeloze mogelijkheden!

Elke nieuwsbrief is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen unieke uitstraling. Met That’s Mail! zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo pas je de kleuren eenvoudig aan naar jouw huisstijlkleuren, verander je het lettertype, verplaats je tekst of afbeeldingen en plaats je hyperlinks naar bijvoorbeeld jouw website of bestelformulier.

De data die je uit ons systeem haalt is waardevol en gaat veel verder dan het percentage dat jouw nieuwsbrief heeft geopend. Wie precies heeft jouw nieuwsbrief geopend? Op welke link heeft diegene geklikt? Die gegevens maken onderdeel uit van jouw marketingplan. Meten is weten!

Gericht op de ondernemer

Veel verschillende bedrijven maken gebruik van ons nieuwsbrievensysteem, groot en klein en binnen verschillende branches. Wij hebben een voorkeur voor ondernemers en kleine bedrijven. Bij deze bedrijven blinken we uit omdat ons nieuwsbrievensysteem veel toegevoegde waarde kan leveren.

Deskundige, snelle en kosteloze support

Ben je op zoek naar een bureau dat niet een factuur verstuurt voor hulp die gegeven is? Dan ben je bij That’s Mail! aan het juiste adres. Onze vakkundige support is inbegrepen en daar zal je nooit een factuur voor ontvangen. Wij zijn bereikbaar via mail en via de chat.

Lekker Nederlands en veilig (AVG)

We merken dat veel klanten overstappen van Amerikaanse systemen naar That’s Mail! voor de Nederlandse support. Mailen en chatten in jouw eigen taal, niet rekening hoeven houden met tijdverschil en kunnen vertrouwen op de Hollandse nuchterheid.

Ook een heel belangrijk punt: waar slaan we jouw data op? Is jouw (mogelijk gevoelige) informatie veilig? Daar hoef je je geen zorgen over te maken! That’s Mail! plaatst alle eigen databases en die van haar klanten op servers van een Nederlandse partij. Dat betekent dat je data veilig zijn binnen de kaders van de privacywetgeving die in Europa geldt.

ONZE PAKKETTEN

Ben je benieuwd hoe ons nieuwsbrievensysteem werkt en wil je het een keer proberen?

Laat ons gerust even weten wat jouw wensen zijn en dan koppelen wij jou aan één van onze partners. 🙂

PARTNER WORDEN?

That’s Marketing! heeft een supergaaf nieuwsbrievensysteem! Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook precies hoe we dit op de markt moeten zetten.

Ambitieus als wij zijn, willen wij heel Nederland hiermee veroveren. En omdat we maar op één plek tegelijk kunnen zijn, hebben wij jou daarvoor nodig!

Iets voor jou? Dan kom ik graag eens op de koffie!

Meer informatie over het Partner Programma

Zin in een bak koffie?

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN BAK KOFFIE MET ONS DOEN?