Haagweg 199/201 te Rijswijk


Representatieve vrijstaande dubbele (kantoor)villa

met parkeergelegenheid op eigen terrein.
VRAAGPRIJS  € 1.200.000 K.K.
Het objectHet betreft hier een tweetal, uit drie bouwlagen bestaande, in de twintiger jaren van de vorige eeuw gebouwde herenhuizen.

In 2000 zijn deze twee panden samengevoegd tot één dubbele, klassieke (kantoor)villa. Gelijktijdig heeft een grootschalige renovatie plaatsgehad, waarbij het behoud van de in het pand aanwezige authentieke details, centraal stond. Het pand is destijds voorzien van alle moderne gemakken en heeft een multifunctioneel karakter gekregen. Zowel wonen als werken, of een combinatie hiervan, behoort tot de mogelijkheden.

Het pand is in 2000 voorzien van een nieuw dak en de gevel is op professionele wijze gereinigd en opnieuw gevoegd (snijvoegen). Daarnaast zijn daar waar nodig kozijnen vervangen en is het gehele pand (binnen en buiten) geschilderd.

Dankzij haar gunstige ligging, goede staat van onderhoud en representatieve uitstraling is dit object een belegging van formaat.

Hierboven vindt u enkele foto’s van dit Object. Er is (nog) geen professionele fotoreportage beschikbaar. Om een goed beeld van de kwaliteit en de mogelijkheden van dit pand te krijgen, is een bezichtiging een must! Graag nodigen wij u hiervoor uit!

Indelingstekeningen van dit schitterende pand onderstaand weergegeven. Deze tekeningen zijn in 2008 gemaakt en wijken daardoor mogelijk in details af van de huidige indeling.Schuyffel Vastgoed bv, Haagweg 203, 2281 AM Rijswijk.

De naast dit Object gelegen kantoorvilla aan de Haagweg 203, hierna te noemen het ‘Buurpand’,  is eveneens eigendom van Verkoper.

Ook het Buurpand wordt momenteel door Verkoper te koop aangeboden en ook van dit pand is gedetailleerde Object Informatie beschikbaar.

Tegeltjeswijsheid: ‘Het pand van de buren is maar één keer te koop!’

Gemeente       :          Rijswijk
Sectie              :           D
Nummer         :           6525
Grootte            :           1 are 59 centiare
Opmerking      :           in totaal 159 m2 eigen grond

alsmede

Gemeente       :          Rijswijk
Sectie              :           D
Nummer         :           6525
Grootte            :           2 are 6 centiare
Opmerking      :           in totaal 206 m2 eigen grond

De locatie maakt onderdeel uit van het plangebied waarop Bestemmingsplan ‘Leeuwendaal, eerste herziening d.d. 4 november 2008’ van toepassing is.

In Bijlage 5 zijn enkele relevante pagina’s uit dit bestemmingsplan opgenomen. Uit de bijgevoegde kaart kan worden afgelezen dat op het adres Haagweg 199/201 de bestemming ‘wonen’ van toepassing is.

Het volledige Bestemmingsplan is in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

In de periode van december 1990 tot heden, waarin dit Object bij Verkoper (direct of indirect) in bezit is geweest, is het Object slechts 4 jaar gebruikt als woning.

Van 1 oktober 2000 tot 1 januari 2005 heeft de heer W.P.A. Schuyffel, directeur van Verkoper, met zijn gezin met veel plezier in dit huis gewoond.

De overige 28 jaar heeft het Object dienstgedaan als kantoor.

Het pand is uitstekend bereikbaar met zowel de auto, als het openbaar vervoer.

In de directe omgeving van het pand bevinden zich diverse opstapplaatsen voor lokale en regionale tram- en busdiensten.

Aan de achterzijde van het pand zijn op eigen terrein een aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Daarnaast is het mogelijk om langs de openbare weg te parkeren.

In de woonwijk Leeuwendaal is op doordeweekse dagen na circa 08:30 uur doorgaans voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. In de avonduren is het bezit van een parkeervergunning verplicht. Het is Verkoper niet bekend of de Gemeente plannen heeft om genoemde vergunningplicht uit te breiden naar overdag.

In 2002 is een prefab garagebox geplaatst. Deels op het perceel dat behoort tot dit Object en deels op het perceel dat behoort tot het Buurpand aan de Haagweg 199/201.

Het betreft hier een Object met een vloeroppervlak van circa 240 m2. Het in deze objectinformatie vermelde metrage is door Verkoper vastgesteld en is niet gebaseerd op NEN 2580. Verkoper beschikt (nog) niet over een meetcertificaat dat is opgemaakt door een daarin gespecialiseerd adviesbureau.
KenmerkenOVERDRACHT
Status Beschikbaar
Prijs € 1.200.000 k.k.
Oplevering In overleg

Bouw
Soort woning (kantoor) villa
Woonlaag 3
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1900
Onderhoud binnen Redelijk
Onderhoud buiten Redelijk


OPPERVLAKTEN EN INHOUD
Woonoppervlakte 79m²
Inhoud 79m²

INDELING
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 1
Voorzieningen TV-Kabel


ENERGIE
Energielabel E
Warm water C.V.-ketel
Verwarming C.V.-ketel
Ketel Remeha HR (2020, Combi-ketel, Eigendom)

GARAGE
Hier Komt iets
Onderhoud buiten Redelijk

Plattegronden

Locatie


Het pand ligt op een zichtlocatie aan de Haagweg, één van Rijswijks belangrijkste uitvalswegen naar het snelwegennet.

In de directe omgeving bevinden zich kantoren van Caminada Notarissen en AantjesZevenberg Advocaten. Kortom, …. een pand ‘op stand’.

Het pand ligt op loopafstand van de Herenstraat, de belangrijkste winkelstraat van oud-Rijswijk. Een aantal goede restaurants in de directe omgeving bieden een breed scala aan mogelijkheden voor de lunch en het diner.Contact


Vul onderstaand formulier in en onze makelaar neemt contact met u op.