WELKOM BIJ PARTNER X

HIER KOMT DE SLOGAN

EVEN VOORSTELLEN

Welkom op onze website! Mijn naam is [jouw naam] en ik ben een [jouw beroep of specialisatie].

Met mijn [aantal jaren] jaar ervaring in [jouw vakgebied] ben ik gepassioneerd om [jouw doelstelling of visie]. Ik geloof in [jouw overtuiging] en mijn doel is om [jouw doelstelling] te bereiken voor mijn klanten en samenwerkingspartners. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en jouw [project/uitdaging] aan te pakken!

ONZE PAKKETTEN

WAAROM PARTNER X?

Eindeloze mogelijkheden!

Elke nieuwsbrief is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen unieke uitstraling. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo pas je de kleuren eenvoudig aan naar jouw huisstijlkleuren, verander je het lettertype, verplaats je tekst of afbeeldingen en plaats je hyperlinks naar bijvoorbeeld jouw website of bestelformulier.

De data die je uit ons systeem haalt is waardevol en gaat veel verder dan het percentage dat jouw nieuwsbrief heeft geopend. Wie precies heeft jouw nieuwsbrief geopend? Op welke link heeft diegene geklikt? Die gegevens maken onderdeel uit van jouw marketingplan. Meten is weten!

Gericht op de ondernemer

Veel verschillende bedrijven maken gebruik van ons nieuwsbrievensysteem, groot en klein en binnen verschillende branches. Wij hebben een voorkeur voor ondernemers en kleine bedrijven. Bij deze bedrijven blinken we uit omdat ons nieuwsbrievensysteem veel toegevoegde waarde kan leveren.

Lekker Nederlands en veilig (AVG)

We merken dat veel klanten overstappen van Amerikaanse systemen naar ons voor de Nederlandse support. Mailen en chatten in jouw eigen taal, niet rekening hoeven houden met tijdverschil en kunnen vertrouwen op de Hollandse nuchterheid.

Ook een heel belangrijk punt: waar slaan we jouw data op? Is jouw (mogelijk gevoelige) informatie veilig? Daar hoef je je geen zorgen over te maken! Wij plaatsen alle eigen databases en die van haar klanten op servers van een Nederlandse partij. Dat betekent dat je data veilig zijn binnen de kaders van de privacywetgeving die in Europa geldt.

Deskundige, snelle en kosteloze support

Ben je op zoek naar een bureau dat niet een factuur verstuurt voor hulp die gegeven is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige support is inbegrepen en daar zal je nooit een factuur voor ontvangen. Wij zijn bereikbaar via mail en via de chat.

Zin in een bak koffie?

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN BAK KOFFIE MET ONS DOEN?