Loading...
Nieuws2021-01-07T17:11:51+01:00

RECENTE ARTIKELEN

Kerstbericht 2020

Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de plezierige relatie het afgelopen jaar. 2020 was een bijzonder jaar voor iedereen en het heeft veel van ons gevraagd. Aanpassingen die we liever niet of op een ander moment hadden willen doen.

Vliegende start bij That’s Mail!

Hoeveel ervaring binnen de branche heb je daadwerkelijk nodig? Logischerwijs zou je denken dat je de nodige marketingervaring moet hebben of een echte sales tijger moet zijn, om als partner de formule van That’s Mail! succesvol te implementeren. Echter niets is minder waar.

Zó springt jouw nieuwsbrief eruit!

De nieuwsbrief of E-zine heeft over het algemeen een wankele reputatie. Ook bij mij. Hij is bedoeld om nieuws te brengen, maar anders dan je ochtend- of avondkrant. Ook hier is nieuwswaarde echter het bindmiddel tussen jouw bedrijf en je abonnees. Relevante informatie dus, waarmee je lezers verder helpen het doel is.

Dé 3 criteria voor een succesvolle blog, vlog, podcast en/of nieuwsbrief

Iedereen die doet of begint aan content creatie, wil resultaat zien. Het liefst direct. Als jij een succesvolle blog schrijven en promoten wilt, doe je er goed aan deze 3 criteria te kennen. Datzelfde geldt voor je vlog, podcast, nieuwsbrief en andere content die je meer dan eenmalig creëert. Deze criteria maken het verschil tussen goede of een geweldige content.

Sponsor van Cartouche

We zien het zó vaak gebeuren bij sportverenigingen: nieuwsbrieven in de vorm van een Pdf-bestand die ook nog eens verstuurd worden vanaf de bedrijfsmail van een van de bestuursleden. Wat ons betreft kan dat echt niet meer anno 2019!

Grote mensen kantoor

Wat hebben we met veel plezier aan de Koninginnegracht gezeten ze afgelopen  twee jaar. Een prachtig pand op een toplocatie! En dan gaan we toch verhuizen… Niet voor niets natuurlijk.

De AVG-wet – Next Level

Je maakt gebruik van een cookie melding op jouw website, je vraagt netjes aan jouw bezoekers of ze de nieuwsbrief willen ontvangen en je verstuurt niets zonder toestemming. Klaar om aan de mailing te beginnen! Of toch niet?

Waarop selecteer je een nieuwsbriefsysteem?

Wil je starten met e-mailmarketing? Goede keus! E- mailmarketing is nog steeds het meest populaire kanaal in de marketingmix, ver boven bijvoorbeeld Adwords en Social Media. E-mailmarketing is een makkelijke manier om je doelgroep te bereiken. 91% van de mensen checkt hun mail namelijk dagelijks! Maar je zult snel ontdekken dat er nogal veel aanbieders van nieuwsbriefsystemen zijn, ieder met verschillende functionaliteiten en specificaties. Waarop selecteer je dan?

Trainingen en workshops

Het delen van kennis is niet altijd vanzelfsprekend. Mensen willen hun kennis niet delen, kunnen het niet goed genoeg of er wordt simpelweg geen tijd voor genomen. Het sociale speelveld (personen in jouw werkomgeving) speelt ook een belangrijke rol. Kennisdeling stimuleren is ervoor zorgen dat mensen gemotiveerd raken en zich openstellen.

Verhuisbericht 2016

Bij That’s Marketing! zijn we ambitieus. Wij willen onze sales- en supportafdeling laten groeien en hier hebben we bureaus voor nodig. In ons vorige pand aan de Haagweg 203 in Rijswijk was daar geen ruimte voor. Een uitstekende reden dus, om ons te oriënteren op nieuwe mogelijkheden!

Nieuwsbrief ontvangen?

Zelf versturen we natuurlijk ook nieuwsbrieven. Hartstikke leuk met het laatste nieuws, de agenda van de Kennissessies en meer! Schrijf je direct in:

Ga naar de bovenkant