WIE ZIJN WIJ

Een klein en lokaal marketingbedrijf in het prachtige Den Haag. En dan niet zo één waarvan er 13 in een dozijn gaan, want wij onderscheiden ons door ons te richten op alleen dat waar we goed in zijn. Want online marketing is bijna dagelijks aan verandering onderhevig, dus moet je continu op de hoogte blijven van alle updates, wil je klanten van een goed advies of product willen voorzien. En dat gaat niet, als je tientallen disciplines wilt beheren. Zo realistisch zijn wij.

Kwaliteit!

Ja, dat beladen woord ja. Toch hechten we daar écht waarde aan. Niet voor niets hebben we meerdere softwareproducten speciaal laten ontwerpen en vervaardigen voor That’s Marketing!. Dan weten we ten minste zeker dat die software doet en kan, wat wij willen. En daar profiteer jij dan weer van!

Op z’n Haags

We zijn direct en zeggen waar het op staat. Daar ben jij alleen maar mee geholpen. Ook zijn we goudeerlijk. Denken we dat een van onze producten toch niet de beste oplossing is voor jou? Dan komen we daar gewoon voor uit. Kennismaken met onze pragmatische manier van werken? Kom gewoon eens langs op onze mooie locatie in Den Haag!

Onze werkplek

Om jou in alle gemak te vertellen over onze producten en diensten, kunnen we het beste op een rustige plek afspreken. De uitgelezen locatie daarvoor is ons kantoor! We beschikken over een fijne werkplek, inclusief trainingsruimte, beamer en lcd-scherm. De perfecte locatie om nader kennis te maken!

Toch liever op jouw eigen werkplek of andere locatie afspreken? No problem. Springen we gewoon in de auto. Zorg jij voor koffie? Dan bereiden wij een presentatie voor!

KEVIN SCHUYFFEL

directeur / eigenaar

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Kevin is well organised and truly helpful. He gave me some good advise about my website / webshop, marketing and my target group. Our meeting was of greet help for me.

ANNELOTTE VOS
SOTINE | The Webshop for Handcrafted JEWELRY

De samenwerking met Kevin vind ik bijzonder prettig om de volgende redenen:
Flexibel bij het opnemen van een filmpje
Geduldig bij het uitleggen hoe het systeem werkt
Creatieve ideeën als het gaat om marketingacties (zowel over email, als over WordPress-websites)
Goed bereikbaar

ALBERT HOOGEVEEN

Kevin heeft een brede blik op online marketing en webontwikkeling. Hij verplaatst zich feilloos in de situatie van de klant en adviseert op strategisch niveau. Voor UTS Van der Geest verhuizingen heeft Kevin een bedrijfsvideo gemaakt. Kevin schakelt snel, communiceert helder en levert op korte termijn maatwerk af.

BART KRANENDONK
UTS

Kevin heeft een brede blik op online marketing en webontwikkeling. Hij verplaatst zich feilloos in de situatie van de klant en adviseert op strategisch niveau. Voor UTS Van der Geest verhuizingen heeft Kevin een bedrijfsvideo gemaakt. Kevin schakelt snel, communiceert helder en levert op korte termijn maatwerk af.

BART KRANENDONK
UTS

Goed gesprek gehad met Kevin over mijn nieuwe businessplan. Kevin heeft de energie en het enthousiasme van een jonge ondernemer en kan goed conceptueel meedenken binnen de oneindige mogelijkheden van online marketing. We hebben ruim anderhalf uur, aaneengesloten gesproken over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Prettig om op die vrijblijvende manier met elkaar te sparren.

BARRY VAN DE WALL
Wallhalla events

Zin in een bak koffie?

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN BAK KOFFIE MET ONS DOEN?

ONZE KLANTEN

Wij zijn trots dat we de afgelopen jaren meer dan 200 klanten hebben mogen verwelkomen.

Met trots presenteren wij een greep uit ons klantenbestand: