That’s Marketing! heeft een supergaaf nieuwsbrievensysteem! Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook precies hoe we dit op de markt moeten zetten.

Ambitieus als wij zijn, willen wij heel Nederland hiermee veroveren. En omdat we maar op één plek tegelijk kunnen zijn, hebben wij jou daarvoor nodig!

Iets voor jou? Dan kom ik graag eens op de koffie!

Klik hier voor onze video-uitleg

CREËER JOUW EIGEN STABIELE INKOMSTENFLOW MET:

EEN BETROUWBAAR PRODUCT

Altijd al een eigen nieuwsbrievensysteem willen hebben met jouw logo erboven en met jouw huisstijlkleuren? Dat kan nu middels ons White Label Partnerprogramma! Ons systeem zorgt ervoor dat jouw klanten het maximale uit hun nieuwsbrieven kunnen halen. Ze kunnen op een gebruiksvriendelijke manier nieuwsbrieven en campagnes ontwerpen, schrijven en verzenden.

Geen moeilijke editors met HTML-codes (kan wel), maar voor iedereen makkelijk te begrijpen en gebruiken systeem en wij zorgen voor de rest!

EEN OVERZICHTELIJKE INVESTERING

Partners kunnen instappen tegen een heldere maandelijkse fee. Geen percentages per geworven klant. Wij houden van win-win samenwerkingen.

Als je marketing jou niet boeit en je het niet warm krijgt van een vast maandinkomen, moet je het misschien niet doen. Wij kunnen je een hoop leren, maar je moet het wel leuk vinden!

EEN BEWEZEN SUCCESVOL CONCEPT

Wij zijn binnen 3 jaar tijd enorm gegroeid in het aantal klanten. Dat kan jij ook! Met het juiste systeem en de juiste begeleiding!

We hebben een slim businessmodel opgezet, waar je elke maand geniet van een stabiele inkomstencontinuiteit. Trust us, you’re gonna love it!

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Elke nieuwe partner krijgt een opleidingstraject in de eerste maanden. We leren je alles over :

– Het systeem, hoe werkt het?
– Het plan, hoe gaan we het aanpakken?
– Sales, wat is jouw pitch en hoe voer je het verkoopgesprek?

Klik hier voor onze video-uitleg

WIL JE MEER WETEN?

Kevin houdt van statistieken en feiten en legt jou graag uit, waarom jij als partner deze kans moet grijpen!

Bel hem op 070 – 221 11 11 of mail hem op kevin@thatsmarketing.nl!

Zin in een bak koffie?

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN BAK KOFFIE MET ONS DOEN?